Volg ons op Twitter Richard Merks LinkedIn

Kerstmenu 2019

 

Mondvermaakjes van Ries| bitterbal rendang, lepel pastrami truffeldressing,
shotje rode puntpaprika

*

Voorgerecht|Rouleau Brabantse scharrelhoenfilet, milde zuurkoolsalade, rozijnen, PX-dressing

*

Soep|Noordzee schaaldieren vissoep, venkel, rouille, zuurdesemcroutons

*

Tussengerecht| Coquille St. Jacques in de schelp gegratineerd, extra belegen kaas,
geschroeide langoustine, bosui, spinazie

*

Spoom| stoofpeer, Bossche Manus, cava

*

Hoofdgerecht| Kalfshaasmedaillon Meierijsche Roem van Green Egg, aardpeer, witlof, pompoen, saus morilles, port
of
Hertenbout filet, stamppot spruitjes met spek, wintergarnituren, saus pure chocolade, wilde bessen

*

Ries eten en drinken
1 2 3 4 5 6 7 8