Volg ons op Twitter Richard Merks LinkedIn

Kerstmenu 2018

 

Plateau Noël: Biologische worst/ham/olijven

*

Amuse: wrap/eierdopje/sandwich

*

Voorgerecht: Ceviche van yellowtail kingfish/ geschroeide corvinafilet/

rabarberchutney/ komkommer/ basilicum

*

Soep: Schaaldierensoep (bisque)/ gamba/ kerrieoom*

*

Tussengerecht: op de huid gebakken Hollandse snoekbaarsfilet/

milde zuurkool/ prei/ brabantse mosterd/ gevogeltejus

*

pauzedrankje: Scroppino/ peer/ tonic/ prosecco/ braam*

*

Hoofdgerecht: Rose gebraden hertenrugfilet/  pastinaak/ kimchi van rode kool/

stamppot spruitjes/ eigen jus/  saus van Bossche koek en bosbes

*

Plankje Brabantse boerenkazen, bananencake en appelstroop*

*

Kerstdessert:  ganache van pure chocolade/ carrotcake/ mandarijnenmousse/

notenlikeur parfait/ karamel en bastogne-ijs

 

* Deze gangen zijn optioneel

Ries eten en drinken
1 2 3 4 5 6 7 8